Tips til at pynte dit hjem til jul med børnene

Juletiden er en skøn tid, hvor der er fokus på hygge og samvær med familien. Rigtig mange vælger at pynte op til jul, og det er en rigtig skøn tradition. Skal du pynte op til jul med dine børn, finder du flere gode råd her.

Få et overblik over julepynten

Først og fremmest er det en god idé, at du starter med at få et overblik over julepynten, så du ved, hvad I har at gøre godt med. Du bør finde julepynten frem, så I sammen kan beslutte, hvad I skal bruge, og hvad I ikke skal bruge. På den måde kan du også se, om der er brug for ny julepynt eller ej. Er der det, kan du eventuelt tage et kig på julepynt fra Maileg.

Hør julemusik

Mens I pynter op til jul, så bør I naturligvis høre julemusik. Det gør bare det hele mere hyggeligt, hvis I alle sammen kan gå rundt og nynne samt danse til julemusik. Du kan lave en playliste, inden I starter, så du ikke hele tiden skal gå hen og finde et nyt nummer.

Hav småkager klar

Det kan godt være, at I på et tidspunkt har brug for en pause. Hvis det er tilfældet, så er det rart med noget lækkert at spise. Du kan derfor sørge for at have lækre småkager klar, som I kan hygge jer med. Du kan endda bage disse småkager med dine børn dagen før, så I kan glæde jer til at spise dem.