Minuba support

Support – Har du brug for hjælp til din Minuba? Så ring eller …

Support – Har du brug for hjælp til din Minuba? Så ring eller skriv til os

Har du brug for support til din Minuba? Så ring til os på 7070 2037 eller send en mail til: support@minuba.dk. Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os – Har du brug for at komme i kontakt med Minuba?

Kontakt Minuba, hvis du har spørgsmål eller har du brug for hjælp. Ring på 7070 2037 eller send en mail til: support@minuba.dk.

Kontakt Minuba, hvis du har spørgsmål eller har du brug for hjælp. Ring på 7070 2037 eller send en mail til: support@minuba.dk

Minuba | Fakturering, ordrestyring & sagsstyring til håndværkere

Tidseffektiv fakturering, ordrestyring & sagsstyring til håndværkere – både online og via app. Gratis prøveperiode i 30 dage. Se mere her.

Tidseffektiv fakturering, ordrestyring & sagsstyring til håndværkere – både online og via app. Gratis prøveperiode i 30 dage. Se mere her

Manualer – Minuba

I denne supportartikel finder du en samling af manualer. Besøg minuba.dk, og læs mere om Minuba online sags- og ordrestyring.

I denne supportartikel finder du en samling af manualer. Besøg minuba.dk, og læs mere om Minuba online sags- og ordrestyring

Supporterede systemer og versions nr. | Kør Minuba optimalt

Du kan køre Minuba på din en computer, tablet og smartphone (iPhone og Android). Læs mere her om de … Denmark CVR 33259336 +45 7070 2037 support@minuba.dk …

Du kan køre Minuba på din en computer, tablet og smartphone (iPhone og Android). Læs mere her om de supporterede systemer og versions nr.

Virksomhedsindstillinger | Opsæt hvordan din Minuba skal virke

Med virksomhedsindstillinger i Minuba kan du opsætte dine generelle indstillinger, så Minuba fungerer efter dine behov. Læs mere her.

Brug for hjælp? Benyt vores Hjælpecenter – Minuba

Derfor har vi samlet hjælpeartikler, manualer og oftest stillede spørgsmål i vores hjælpecenter også kaldet vores supportside.

Brug for hjælp? Benyt vores Hjælpecenter – Minuba

Brugere i Minuba | Betal kun for de funktioner du har brug for

Med de forskellige slags brugere i Minuba, kan du skræddersy dit … svenden i marken, bogholderen og andre får adgang til Minuba. … support@minuba.dk …

Med de forskellige slags brugere i Minuba, kan du skræddersy dit abonnement, så du kun betaler for de funktioner du skal bruge. Læs mere her.

Er du kunde og vil du gerne have din leverandør eller grossist …

Er du kunde og vil du gerne have din leverandør eller grossist i Minuba? – Minuba

Når du har navn, telefonnummer og mailadresse på kontaktpersonen hos grossisten, så send informationerne til Minubas support på mail support@minuba.dk.

Er du kunde og vil du gerne have din leverandør eller grossist i Minuba? – Minuba

Abonnement i Minuba | Forny og tilpas dit abonnement

Dit abonnement i Minuba. Fornyelse af dit abonnement i Minuba; Tilpasning af dit abonnement i Minuba … CVR 33259336 +45 7070 2037 support@minuba.dk …

I din abonnementsoversigt kan du let forny og tilpasse dit abonnement i Minuba, så du altid har det rigtige antal medarbejdere. Læs mere her.

Keywords: minuba support