De bedste godnatsange tekst

Top 10 Bedste Godnatsange i Danmark

De 10 bedste vuggeviser med tekst og musik: · #1: Elefantens Vuggevise · #2: Solen Er Så Rød Mor · #3: Den Lille Ole Med Paraplyen · #4: Pjerrot og Månen · #5: Jeg …

Find Vuggevise eller Godnatsang her

Godnatsange

Her finder du en liste med nogle af de mest populære Vuggeviser og godnatsange. Alle sange har rolige melodier og fantasifulde tekster, der hjælper dit barn til …

Under Stjernerne På Himlen – Godnatsang.dk

Under Stjernerne På Himlen

Billede af teksten fra vuggevisen Sov, mit barn, sov længe. Danske godnatsange. Sov, mit barn, sov længe. Cover fra vuggevise Solen er så rød mor.

Godnatsange – Danske børnesange

Sangene her, har både en melodi og en tekst der er med til at få børnene til at slappe af, så de bedre kan falde i søvn. Find en godnatsang eller vuggevise.

Tekst og musik på Danmarks mest populære godnatsange

Top 10: Tekst og musik på Danmarks mest populære godnatsange – godnathistorier.com

1. sep. 2017 — #1: Elefantens Vuggevise · #2: Solen Er Så Rød Mor · #3: Den Lille Ole Med Paraplyen · #4: Pjerrot og Månen · #5: Jeg er træt og går til ro.

Godnatsange – Sange for børn

Musik: Sonny Burke & Peggy Lee. Dansk tekst: Victor Skaarup. Nu er det nat, en vidunderlig nat, åh så stille Bella Notte Stjernernes skær, bringer.

Godnat sange Arkiv – Børnesang

Tekst til Elefantens vuggevise. Nu tændes der stjerner på himlens blå, Halvmånen løfter sin sabel, Jeg våger at ikke de slemme mus. Skal liste sig op …

Her er Danmarks bedste vuggevise | Børn – DR

Her er Danmarks bedste vuggevise | Børn | DR

Tekst. Af. Susanne Vigsø Grøn. 10. sep 2015 opdateret 10. sep 2015 … hvilken vuggevise der er Danmarks bedste. … Sigurds godnatsang.mp3.

DRs Pigekor har indspillet den vuggevise, som seerne og brugerne har stemt i top.

Keywords: de bedste godnatsange tekst